Jiangyin Xinghua Diamond Co., Ltd. didirikan pada tahun 2005, sebagai salah satu pengeluar cakera pemotong berlian bevel China profesional dan pembekal cakera pemotong berlian serong China, kami telah lulus pensijilan ISO9001: 2000. Melalui pengurusan saintifik dan ketat, kami menyediakan cakera dan perkhidmatan pemotong berlian bevel berkualiti stabil.
Kami menganggap "memperbaiki diri dan melayani masyarakat" sebagai tujuan kami. Mengkhususkan diri dalam pengeluaran roda berlian gangsa seramik, roda berlian tanpa pusat, cakera pemotong berlian serong, cakera pemotongan berlian, roda CBN, kepala penggiling berlian, batang pengisar berlian.
Kami berpegang pada prinsip orientasi kualiti dan keutamaan pelanggan, kami sangat mengalu-alukan surat, panggilan dan penyelidikan anda untuk kerjasama perniagaan. Kami memberi jaminan perkhidmatan berkualiti tinggi anda setiap masa. Selamat datang untuk membeli cakera pemotong berlian bevel dari kami.